Какво е Щастието?

АллатРа ТВ представя:

Какво пречи на човека да бъде щастлив и какво е истинското щастие? Защо се случва в работата нещата да се нормализират, но да възникне конфликт в семейството, в семейството да се нормализират, но да се появи проблеми с роднини или съседи? Защо хората се карат и кой е виновен? Как да разрешим конфликтни ситуации по прост начин? Възможно ли е да се съществува без конфликт и да бъдем щастливи?

Как съзнанието подменя разбирането за щастие? Как да се научим да не страдаме от своите мисли, а да контролираме съзнанието? Как да се отървем от диктатора в главата? Защо съзнанието възприема враждебно света наоколо и държи човек в състояние на страх, подозрение, агресия и защита? Как да спрем да бъдем диванни критици и да започнем да действаме и да станем щастливи?

Какво е щастието и истинската свобода? Защо всеки човек мечтае да бъде щастлив, но цялото човечество е нещастно? Защо бездейства вотношение постигането на щастието? Какво трябва да направи човек, за да премине бариерите в съзнанието си по пътя към щастието? Как да разберем, че бъдещето на цялото общество зависи от избора на всеки? Какво трябва да се направи, че обществото да заживее щастливо? Защо, когато човек живее с духовното, където и да се намита, той не е сам? Какво е безпределното щастие и как да го постигнем?

С участието на Игор Михайлович Данилов, Игор, Диана, Антония, Олга, Ана и водещата Татяна
Приятно гледане.

Официален сайт на АллатРа ТВ: https://allatra.tv/
поща: info@allatra.tv

allatra_detail04

Коментари

дек 31, 2019 | Публикувано от в Предавания с Игор Михайлович