Въздействие и защита

АллатРа ТВ представя:

Въздействие и защита. В потребителското общество човек живее в условия на постоянен информационен и психологически стрес и външни въздействия. Как човек да преодолее самостоятелно тези проблеми и да се предпази от тези въздействия?

Феномена на личността е едно от най-противоречивите понятия в психиатрията и психотерапията. Защо днес се наблюдава криза в дадените области на науката? Защо лечението днес остава неефективно при наличието на толкова много психотерапевтични методи и научни подходи? Какви са основните критерии за поставяне на диагноза и какво наистина се случва с човека? Каква е причината за психозата?

Защо казваме едно, правим друго, мислим трето? Кой мисли в нас? Кой е истинският „аз“ в нас? Откъде идват мислите? Глас в главата: диагноза или го има във всички? Какво е волята? Какво е човешкото саморазвитие? Какво е „собствената Личност"?

Вегетативни кризи (панически атаки) и други негативни състояния. Какво да правим? Защо съвременното лечение е предназначено за временен ефект? Как могат да се избегнат паническите атаки и състояния на тревожност и страх? Историческия опит. Какво знаели древните за само реанимацията и възстановяването на здравето? Защо е важно човек да се разглежда цялостно и да се разбира неговата двойственост?

Какво е древното изкуство „Дим Мак“ и какво е истинското му предназначение? Древна базова техника за само реанимация, помагаща на хората в екстремни ситуации.

С участието на Игор Михайлович Данилов, Александър, Диана, Ана и водещата Татяна
Приятно гледане.

Официален сайт на АллатРа ТВ: https://allatra.tv/
поща: info@allatra.tv

allatra_detail04

Коментари

окт 12, 2019 | Публикувано от в Предавания с Игор Михайлович