Духовният път. Философия и реалност

АллатРа ТВ представя:

Как да направим първите крачки на духовния път? Как да се идентифицираме като Личност? Как да разберем кои сме? Как да дисциплинирате своето съзнание? Как да игнорираме натрапчивите мисли? Какъв е смисъла на духовните практики и как ги изпълняваме правилно? Първичният опит в духовните практики. Защо първичния опит често се проявява в борбата със съзнанието? Как да работим върху себе си, как да фиксираме шаблоните на съзнанието посредством воденето на дневник. Как да се откажем от натрапчивите мисли? Как да се развием в Любовта, да я натрупваме, да Живеем в радост и щастие? Как да придобием духовен опит, да се научим да чувстваме Любовта и да я споделяме, как да живеем в контакт с Духовния Свят?

Исихазмът, правилата на Накшбанди и друг мистичен опит на древните аскетически традиции за извършване на духовни практики. Кои знания са изгубени? Как да различим духовната практика от залъгванията на съзнанието? Какви състояния изпитва практикуващият и какво всъщност се случва с него?

Духовният път. Как да го преминем, как да не се спънем или отклоним от него, как да не се изгубим в лъжа на съзнанието. Как да не служим на злото, на дявола – агресивните програми на съзнанието? Какво да се направи, ако човек се е отклонил или паднали и съзнанието му разказва, че нищо не може да се направи? Как да спрем да се страхуваме и да започнем да живеем? Как да действаме в избраната посока, без да свиваме от духовния път.

С участието на Игор Михайлович Данилов, Жана и водещата Татяна
Приятно гледане.

Официален сайт на АллатРа ТВ: https://allatra.tv/
поща: info@allatra.tv

allatra_detail04

Коментари

фев 21, 2020 | Публикувано от в Предавания с Игор Михайлович