Сексът и духовният път

АллатРа ТВ представя:

Добре ли е или лошо да правим секс? Сексът любов ли е или просто физкултура? Какво представлява сексуалната енергия? Флиртът, сексът, властта – диктатура на образите. Какво е целомъдрието? Какво е целибат? Как системата навързва лъжливи чувства на човека? Пречи ли сексът на духовния път?

Загадъчната женска природа. Жената като източник на сила, зараждаща живота. Защо са накарали жената да забрави, че е майка? Защо в древността казвали, че жената е на 40 крачки по-близо до Рая от мъжа? Вътрешният огън на Любовта, как се проявяват силите на Аллата?

Какво не знае мъжа за своята природа и тази на жената? Защо мъжете се стремят към безмерно богатство и власт? Какво лежи в основата на внезапните промени на настроението, желанията и мечтите? За какво им е на мъжете власт над жените?

ЖЕНСКИТЕ ГРУПИ В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ.

СЕСТРИ АЛЛАТ – небесните птици, духовното достояние и най-голямото богатство за човечеството. Защо наричали сестри Аллат – „небесни птици“, защо ги почитали в дълбоката древност? Защо в определен период в човешката история не е имало войни и насилие? АллатХияРа като помощници на сестри Аллат. Вследствие на какво започнал духовния упадък на човечеството?

За Софиевата групата на тамплиерите. В какво се криела непобедимата мощ и тайна сила на Ордена на Тамплиерите? Каква била тяхната историческа грешка?

Сензационно писмо на един знаменит богоборец. Какво се случва с онези, които се противопоставят на духовните сили и как се отразява това на обществото? Какво се скрива зад хомосексуализма?

Защо в последните времена по целия свят се наблюдава тенденция на намаляване на сексуалната активност сред хората? Защо се раждат деца, чието развитие е забавено? Защо се наблюдава „синдрома на целибата“? Последните времена. Предупрежденията на древните за природата на Ангела на Апокалипсиса. Времена за избор и приемане на решения. На кого служиш Ти?

Приятно гледане.

С участието на Игор Михайлович Данилов, Жана и водещата Татяна Новак

Официален сайт на АллатРа ТВ: https://allatra.tv/
поща: info@allatra.tv

allatra_detail04

Коментари

мар 22, 2019 | Публикувано от в Предавания с Игор Михайлович