Съзидателно общество

АллатРа ТВ представя:

Ексклузивно интервю на Игор Михайлович Данилов за международната интернет телевизия „АЛЛАТРА ТВ“ на тема Съзидателно общество.

Какво е Съзидателното общество с прости разбираеми примери?
Как в най-кратки срокове да се създадат условия за развитието на Съзидателното общество, фокусирано върху благата и свободите на Човека?
Подробности за 8-те Основи на Съзидателното общество.
Примери от живота.
Какво означава статуса Човек в Съзидателното общество?
Самоуправление на обществото.
Какви перспективи разкрива Съзидателното общество пред човечеството и как ще ни помогне и отрази на живота на нашите деца, внуци и правнуци?

Исторически факти. Как са се създавали писанията и в каква форма се поднасят на съвременния човек? Как се появяват подмените в свещените писания в резултат от превода на различни езици в различните времена, когато е доминирал потребителския формат на мислене?

Кои са истинските причини за появата на кризи и конфликти в обществото, какви са начините за тяхното разрешаване? Какви са основните разлики между потребителския формат на обществото и съзидателния? Чистата истината. Светът без война, експлоатация и бедност – възможен е!

Сензационни изявления и прости отговори на важни въпроси за човека и цялото общество в интервюто с Игор Михайлович Данилов.

С участието на Игор Михайлович Данилов и водещата Татяна.
Приятно гледане.

Официален сайт на АллатРа ТВ: https://allatra.tv/
поща: info@allatra.tv

Официален сайт на „Съзидателно общество" МОД „АЛЛАТРА": Съзидателно общество

allatra_detail04

Коментари

юли 7, 2020 | Публикувано от в Предавания с Игор Михайлович