Експеримент „ПИРАМИДА"

Експеримент, който ще помогне на Всяка Личност да направи още една крачка към Себе си.

Представяме на вашето внимание един изключително интересен научноизследователски експеримент, който дава възможността на всеки търсещ и стремящ се към своята духовна свобода да получи ново разбиране и опит за това какво представлява съзнанието, какво Личността, как функционират и си взаимодействат. Устройството „ПИРАМИДА" е основният инструмент, с който човек си помага в самоизучаването. То наистина е уникално и няма аналог в света. Ще се радваме ако последвате канала ни в ютюб, харесвате, коментирате и споделяте на близки и приятели за безценната възможност, или по-скоро за безценния Дар, който ни се дава днес.

Ето и първото видео:

Човек нарушава законите на физиката

Сензационно изследване на съзнанието извън тялото. Работа с експериментално устройство с формата на пресечена пирамида с връх, което няма аналог в света. Научно изследователският апарат „Пирамида" разкрива огромни възможности за изучаване на феномените на съзнанието и Личността.

Второто видео:

Човек отклонява лазерния лъч

Бъдещето може да бъде променено. Може ли човек със силата на своето внимание да отклони лазерния лъч? Върху какво са се основавали предсказанията на известните ясновидци от миналото като Нострадамус, Едгар Кейси, Черният паяк и т.н.. Кой може да промени бъдещето и как? В това видео Игор Михайлович Данилов споделя още подробности относно възможностите на научноизследователския апарат „Пирамида"

Третото видео:

Експеримент с наблюдение на пирамидата

Продължаваме със серията уникални практически експерименти базиращи се на апарата „ПИРАМИДА", който няма аналог в света. В това видео всеки желаещ, независимо от времето и разстоянието може да участва лично в необикновения експеримент, а именно да почувства от разстояние работата на Оператора, който се намира в пирамидата, а също така и самата работа на устройството. Уникалността на експеримента е в неуловимата моментална връзка, която се случва, независимо от времето и пространството. В съвременната квантова физика тази връзка се нарича „нелокалност". Нещо повече, до ден-днешен все още е неясна природата на този феномен. Учените днес се намират на стадия на теоретическо разбиране на въпроса, че всички квантови частички в мирозданието, независимо от състоянието им и времето, остават взаимно свързани.

Четвъртото видео:

Уникално въздействие върху кръвта

В това видео е показан необикновен експеримент, в който се въздейства на кръвта посредством апарата „Пирамида“.
С какво се отличава болният човек от здравия?
В какво се крие тайната на младостта и състаряването на човешкия организъм?
Представени са уникални Знания свързани с древния трактат „Всевластие“, в който се преоткрива завесата относно предишната цивилизация съществувала преди нас, за здравето на човека, за невидимия свят, за сенките, които управляват хората и много други. Автор на трактата е живелият през XIV-XV в. шейх Мир Саид Береке, духовният наставника на знаменитият пълководец и завоевател от Средна Азия – Тимур (Тамерлан).
Уникална информация за сестрите АЛЛАТ и знатното хилядолетие, за техните помощници Аллатхияра, за произхода на фамилията на Аллатхиярите.
И много други неща, дълго скривани от хората.

allatra_detail04

Коментари

фев 3, 2018 | Публикувано от в Предавания с Игор Михайлович