ПРЕЦЕДЕНТ

АллатРа ТВ представя:

Какво доведе днешното общество до прага на колапса и какъв е изходът от ситуацията? Защо потребителският формат е изграден върху лъжи, измама, манипулация и злоупотреба с властта? Потребителският формат „консумирай и владей“ е копие на системата. Защо манипулативната технология „спиралата на мълчанието“ започна да се руши?

Как съзнанието експлоатира хората? „Златната клетка“ на вътрешната борба, завистта и противопоставяне от горделивостта на милиардерите, политиците и масите. Защо в потребителското общество съществуват неправилните ценности, оценки, преразпределение на капиталите, несъответствие между цените и изразходваните ресурси? Как повишаването на цените, инфлацията и други изкуствени манипулации – този бич на съвременността, този инструмент на потребителския строй – натиква човек в капана на дълга? Войните в историята на потребителското общество винаги са нечии финансови интереси и оправдателни лъжи за народа. Кой е истинският враг на човечеството в главите на хората?

Какво лежи в основата на потребителското общество? Неограничената капитализация, заради която масите обедняват, а богатите с всички сили се състезават и мерят своята горделивост. Колко трябва да бъде максималния капитал на индивида?

Колко е необходимо на човек за нормален и щастлив живот? Съзидателно общество, безплатно образование, медицина, достъпни цени на жилищата, услугите, обслужващи основните човешки нужди. Какви са предимствата на единната планова икономика на обединеното съзидателно световно общество?

Публичността е прецедент, създаден от самите хора, променящ бъдещето. Защо зомбиращите технологии спират да работят? Точката на кипене. Как да приведем хаоса в порядък?

Защо хората по целия свят говорят открито? Защо стават по-свободни? Защо един човек може много? Защо колективната отговорност е по-важна от властта и експлоатацията на един човек над другите? Защо е важно да не прехвърляме отговорността за своето духовно спасение и живот на другите, а да поемаме лично отговорност и да работим върху себе си?

Резките климатични промени – антропогенен фактор или цикличност, която се повтаря на всеки 12 хиляди години? Какво очаква хората в близко бъдеще ако избират една или друга посока на развитие на обществото? Защо е важно хората да се обединяват сега? Защо международното движение „АЛЛАТРА" се разраства толкова бързо?

Защо човек търси свобода във външното, но намира само разочарование и празнота? Защо властта и всичко, което притежава в този свят е временно и отминава бързо? Защо страхът от промяната цари в съзнанието, защо то се страхува от духовната трансформация на човека? Кой поражда мислите в главата? Как човек плаща със своето внимание за съдбата си? Пресечната точка на бялото и черното, на Духовния и материалния свят, какво ще се случи, ако… Как от „мъртви“ да станем Живи?

Трансформацията на обществото започва от теб.

С участието на Игор Михайлович Данилов и водещата Татяна

Приятно гледане.

Официален сайт на АллатРа ТВ: https://allatra.tv/
поща: info@allatra.tv

allatra_detail04

Коментари

авг 13, 2019 | Публикувано от в Предавания с Игор Михайлович