Паранормалните явления в човека

АллатРа ТВ представя:

Защо възникват състоянията на фалш, изкуственост и нереалност на материален свят? Защо системата започва да дава грешки (замръзване на предмети във въздуха, птици, коли се сблъскват с невидими препятствия)? Защо нашия мозък постоянно дорисува ситуацията? Истина ли е, че Йоан Богослов е споменавал за чипизацията? Предсказанията и пророчествата, каква е тяхната същност? Какво реално се случва в съновиденията и контролирания сън? Защо в сънищата всичко се възприема абсолютно логично и реалистично и човек не гледа критично на своите нереални действия? Хипнозата, как трети сили влияят на Личността и как възприема Личността? Истина ли са или измислица материализацията на създанията, спиритуалните сеанси, създаването на енергийни фантоми, какви последствията от тези действия за изпълнителя. Истината за метафизиката в човешкия живот.

Как човека като Личност възприема света от позицията на тялото и енергийната конструкция? Как Личността възприема света посредством първичното съзнание? Как човека от позицията на субличността възприема себе си след смъртта на тялото и разрушаването на енергийната конструкция, преминавайки към състояние на информация. Защо хората след реанимация и клинична смърт говорят за различни преживени състояния? През какви етапи преминава човек, когато се отдели от физическото тяло?

Кой в човека изисква доказателството за съществуването на Бога? Защо тези шаблонни фрази съществуват в потребителското общество и се предават от поколение на поколение? На какво са учили обществото през последните 6 хиляди години? Защо човек едва тръгнал по духовния път, а съзнанието му вече започва да го тества, колко е духовен?

Какво е движението в духовна посока и развитието на Личността? Как да дисциплинираме своето съзнание? Какво означава да се изпълним със Светия Дух и да живеем в Божията Любов? Каква е разликата между дълбочинното чувство и онова, което съзнанието нарича „чувство“? Какво означава още приживе, бидейки в тяло, човек да придобие Вечен живот, Живот в Духовния Свят? Светият Дух е действаща сила на Бога. Какъв е защитния печат на Светия Дух? Любовта – инструмент за диалог с Бога.

„Колкото по-близо е Личността до Духовния Свят, толкова повече Любов получава и се изпълва със Светия Дух, толкова повече радост и Любов възприема, грижите и защитата за нея са повече. Но всичко това са усилия на самия човек. Той не влага в изначално мъртвото и лъжливо, в онова, което не ще вземе със себе си, а в онова, което ще е с него винаги."

С участието на Игор Михайлович Данилов, Жана и водещата Татяна
Приятно гледане.

Официален сайт на АллатРа ТВ: https://allatra.tv/
поща: info@allatra.tv

allatra_detail04

Коментари

окт 29, 2019 | Публикувано от в Предавания с Игор Михайлович