В търсене на себе си

АллатРа ТВ представя:

Как да намерим себе си и своето предназначение в живота? Какъв е смисълът на живота и как да го намерим във всяка възраст? Защо някои хора живеят с постоянни разочарования, докато други са щастливи независимо от обстоятелствата? Взаимоотношенията с околните: как да живеем с тези, които ни мразят, как да не живеем в мислите си „с воденичния камък на врата“?

Работата над себе си, опит и практика. Как да изучаваме съзнанието? Защо в духовния път са важни етапите: автогенна тренировка, медитация, духовна практика?

Кой си ти истинския? „Веднъж останах сам със себе си“: кой съм аз и с когото съм останал насаме? Как да опознаем себе си? Да бъдеш обичан и уважаван или сам да обичаш и уважаваш? Как силата на Любовта се възприема от съзнанието?

Откъде изниква страхът от смъртта и защо? Какво стои зад него? Как да го преодолеем? Какво се случва след смъртта на тяло с Личността и съзнанието? Защо е важно приживе да се развива духовно Личнодттс и да се дисциплинира съзнанието? Какво дава Живот и истинско щастие? Как да изразим Любовта и Благодарността с чувства, а не с мисли? Какво е свободата на Личността?

С участието на Игор Михайлович Данилов, Катя и водещата Татяна.
Приятно гледане.

Официален сайт на АллатРа ТВ: https://allatra.tv/
поща: info@allatra.tv

allatra_detail04

Коментари

май 18, 2020 | Публикувано от в Предавания с Игор Михайлович