КЛИМАТЪТ. Бъдещето сега

Какво реално се случва с климата на Земята?

АллатРа ТВ представя:

Каква е причината за рязката промяна на климата?
Какво трябва да знае всеки човек?
Как да оцелеем в утрешния ден?

Предаване, в което се остро повдигат жизненоважни въпроси свързани с промяната на климата на планетата, както и предупрежденията за предстоящите събития. Катаклизмите – причини и следствие. Защо стихийните бедствия стават повече и силата им расте? Доклад „За проблемите и последствията от глобалната промяна на климата на Земята. Ефективни начини за решаване на дадените проблеми“ – събития, които се случват пред очите ни.

Къде е точката на необратимост, колко време ние останало? Убеден ли си, че утре твоят живот няма да се промени рязко и твоето семейство няма да попълни редиците на милионите климатични бежанци? Какво трябва да направи всеки днес, за да не стане утре жертва на потребителското общество и егоистичното мислене? Какво трябва да направят всички и сега, за да избегнат трагичната съдба? От Теб зависи много. Как да се промени хода на събитията?

Обществото, неговият избор и свобода. Как да спрем да мълчим? Как да станем единни? Какво е негативизма от съзнанието и какво свободата на Личността?

Каква е връзката с есхатологията, климатологията и космическите процеси с посоката на развитие на цялото човечество? На какво реално са способни хората и какво премълчават религиите? Реалните примери на обединение на хората в съвременното общество, обединение, стъпващо на вътрешната обща духовна основа, човечността и взаимопомощта.

Приятно гледане.

С участието на Игор Михайлович Данилов, водеща Татяна Новак
Приятно гледане.

Официален сайт на АллатРа ТВ: https://allatra.tv/
поща: info@allatra.tv

allatra_detail04

Коментари

мар 10, 2019 | Публикувано от в Предавания с Игор Михайлович