Бог е Кеф

АллатРа ТВ представя:

Къде да намерим истинско щастие и свобода? Как да се докоснем с Духовния свят, света на Бога? Човек търси щастие в психологията, в религиите, в химическите зависимости (алкохола, наркотиците), но защо в същото време психическото му състояние само се влошава, защо трупа повече проблеми, вместо да ги разрешава, страх вместо Любов, зависимост вместо Свобода? Защо съзнанието диктува, че Бог е нещо плашещо, на което трябва да се подчиняваш, а не да Обичаш?

Какво е истинския Кеф? Какво е било древното значение на думата „кейф“? Как да направим първата стъпка, за да се докоснем до Духовния Свят? Какво е щастието? Как е било заменено понятието за „блаженство в Бога“? Как системата подменя щастието с илюзия и манипулации на невротрансмитерите? Каква е разликата между изкуственото „щастие" от истинското? Как да се научим да се чувстваме като Личност и да не слушаме агресията на своето съзнанието?

Парадоксите на съзнанието и игрите на ума. Какво означава да си под контрола и управлението на съзнанието, като биоробот? Какво е изкуствен интелект? Какво е невронната мрежа? Тайните на квантовите взаимодействия в полевите структури. Каква е разликата между съвременния изкуствен интелект и изкуствено създаденото живо съзнание?

Идеи, обосновки, предложения и изпълнение на проекта на Игор Михайлович Данилов относно създаването на изкуствено съзнание. Подсказка за разработчиците на IT-технологиите как да се подобри качеството и нивото на работа в развитието на изкуствените невронни мрежи. Възможно ли е интегрирането на изкуствения интелект в живо същество?

Ценността на времето и вниманието в живота на хората. Нужни ли са умни роботи в съзидателното общество, какво е тяхното предимство и носят ли опасност? Какъв може да бъде научния път за разширяване на хоризонтите на познание на човечеството в съзидателното общество?

С участието на Игор Михайлович Данилов, Игор, Жана, Ана, Никол и водещата Татяна
Приятно гледане.

Официален сайт на АллатРа ТВ: https://allatra.tv/
поща: info@allatra.tv

allatra_detail04

Коментари

яну 16, 2020 | Публикувано от в Главна, Предавания с Игор Михайлович