Последните удари на камбаната

На 24 Юли 2021 година се проведе международната конференция „Глобална Криза. Това вече касае всеки" която беше преведена на 72 езика и която бе гледана от милиони зрители по целия свят. Кое е уникалното на това събитие? Първо, че се прави от доброволци със собствени усилия, средства и време, което е гаранция за обективност и липса, на каквито и да е скрити интереси. Второ, че в един разбран и синтезиран вид се представя цялостната картина на случващото се на нашата планета Земя, а именно все по-силното затъване на човечеството в потребителското блато и всички тежки процеси, които следват от това. Усилващите се катаклизми, които съвсем скоро ще достигнат такива мащаби, че човечеството няма да може да се справи с последствията от тях. И масовата духовна деградация на обществото днес.

Всичко това не може да ни остави безразлични, Тъкмо обратното – подканва ни към все по-усилени действия, целящи да информираме всеки един човек на планетата за надигащата се беда. Няма какво да се залъгваме, ситуацията практически е достигнала точката на необратимост, остават ни само още 3-4 години и ако не се обединим и не започнем ударно да градим Съзидателно Общество, ще бъдем поставени пред свършен факт – тотално унищожение на нашата цивилизация и планета Земя. Ако искате да видите цялостната картина на случващото се и да се убедите в нашите думи – не пропускайте да изгледате уникалната конференция.

Животът на всеки един от нас стои на везните. Не бъдете безразлични към своята собствена съдба и бъдещето на вашите деца и внуци – присъединявайте се към глобалното обединение.
Само заедно можем да успеем!

Официалният уебсайт на международния проект Съзидателно Общество https://allatraunites.com/bg

Коментари

юли 26, 2021 | Публикувано от в Статии