Пътен експеримент

Проявите на невидимия свят по пътищата или как да предпазим себе си и своите близки от катастрофа?

Здравейте, скъпи приятели! Бихме искали да посветим днешната статия на явлението, наречено пътнотранспортни произшествия (ПТП), породени от въздействието на невидимия свят върху съзнанието на участниците в пътното движение като шофьорите, пътниците и пешеходците. Под „невидими свят" визираме проявата на онези явления, които с помощта на мислите, образите или различни халюцинации карат хората да извършват неадекватни, несъзнателни действия, водещи към различни транспортни произшествия и трагедии по пътищата. Искаме да добавим, че в по-малка или по-голяма степен, всички хора се сблъскват с тези явления. В статията ще поговорим какво реално се случва по пътищата и как всичко е взаимосвързано в една обща система. Систе́ма (др.грц. σύστημα “цяло, съставено от части; съединение” комбинация от елементи, намиращи се във взаимодействие едини с други, образуващи едно цяло и взаимодействащи си целенасочено.)

Както вече споменахме, образите и мислите са части от системата. Влагайки силата на вниманието си в образите и мислите в нашата глава, предизвикваме определени емоционални състояния, които започваме да съпреживяваме. Ето един нагледен пример как работят в ежедневието. Представете си, че имате прекрасно настроение, всичко е супер, и изведнъж, без причина в главата ви се появи мисъл от миналото как в детството някой ви е обидил, или пък да речем някой е взел пари назаем и не ги връща, или виждате картина в главата си как вие или ваш близък загива. Обикновено тези спомени или картини натискат едни и същи “червени бутони” в нашата психика, сякаш “знаят” уязвимото ни място и натискайки там развалят нашето настроение. Като следствие, възникват тежки емоционални състояния: обида, гняв, страх, усещане, че някой е постъпили лошо и т.н. Също така един от най-важните елементи в работата на системата са желанията. Не е задължително те да носят ясен деструктивен характер, но доколкото знаем, ако искаме нещо много и нямаме възможност да го реализираме, това започва да действа разрушително. Нашето прекрасно състояние ще се смени с негативно. Ако наблюдаваме тези ментални атаки, ще забележим, че те носят ясен систематичен характер и обикновено удрят директно в целта. Смисълът от тези атаки се крие в работата на система и попълването на нейната енергия за сметка на жизнената енергия на човека. Емоциите са връзката, благодарение на която тече “прехвърлянето” на жизнената енергия от човека към системата. Всичките атаки в човешкото съзнание са насочени към това да генерира повече емоции и като следствие да храни повече системата.

Нека се върнем към аномалиите и авариите по пътищата. Искаме да споделим с вас не само подобни случаи, но и да предложим ефективен начин за обезопасяването на автомобилното движение и съхраняването на много човешки животи. Този начин е свързан непосредствено с физиката и невидимя и все още не изучен за нас свят, но с чиито прояви се сблъскваме в нашия живот. Нов тласък в проучването на тези явления от научна гледна точка даде публикувания през Април 2015 година доклад по физика за основите на структурата на невидимия свят: “ИЗКОННА ФИЗИКА АЛЛАТРА”. Както се казва, в доклада няма нищо революционно за човечеството, защото в древността тези Знания били достъпни за хората, но за жалост, с течение на времето се изгубили поради човешката глупост. Този доклад – е онова, от което съвременната физика днес има голяма нужда, онова, позволяващо й да направи голяма крачка напред в своето развитие отвъд квантовия предел. На ден-днешен се е насъбрало огромно количество документирани факти за проявата на невидимия свят. На свой ред, група участници от Международно обществено движение „АЛЛАТРА“ създаде и активно развива серия от предавания, обхващащи примери на неговата работа. Едно от първите и базови предавания, където се повдигат много въпроси и се дават обширни обяснения за някои паранормални явления е “НЕВИДИМИЯТ СВЯТ” с участието на Игор Михайлович Данилов.

Това предаване е не само полезно за всички, но и разказва за работата върху себе си с цел минимизиране въздействието на враждебния невидим свят върху човека. Тоест как да живеем спокойно и радостно, да заспиваме без страх и да не бъдем храна за различните невидими създания, които източват човека на енергийно ниво, вземайки от него жизнено важна енергия, а понякога и самия живот.

Да се върнем към темата на нашата статия – инцидентите по пътищата. Пътят е място, където нещата невинаги изглеждат такива, каквито са. Има определени аномални зона, тоест места с високо количество на произшествия, където независимо от това дали се спазват правилата или не – по необясними на пръв поглед причини, се случват много ПТП, често с трагичен край. Подобни места са обозначени с триъгълен знак с черна точка. Ако погледнем статистиката на ПТП, се оказва, че на определени участъци от пътя, на едно и също място се случват инциденти. Как е възможно това? Защо, количеството им се разпределя неравномерно? Ясно, че има обективни фактори, затова яма да прехвърляме всичко върху мистиката. Но има участъци, където няма видими усложнения и пречки, а броят на инцидентите е постоянен.

Разбира се, спазването на правилата на пътя значително намалява броя на ПТП, което води към запазване на човешкия живот и материалните ресурси. Но има моменти, които все още излизат извън границите на разбирането на съвременната наука и за жалост не могат да бъдат уредени от спазването на правилата на пътя. Това не е свързано с неизправност на автомобила или с други обективни фактори, а с влиянието на невидимия свят върху съзнанието на човека. И не е задължително това да е шофьора, всъщност не винаги инциденти се случват поради грешка на шофьора. Често шофьорите се оплакват, че хората необмислено пресичат пътя на места, които не са предназначени за тази цел и практически се хвърлят под колелата на автомобила. Изглежда, че не чакат подходящ момент за да пресекат пътя, а за да се хвърлят под движещия се автомобил. Понякога се вижда как някаква непозната сила тласка човека напред, в нужния момент. Специално място заемат самоубийствата с автомобили, когато шофьора без причина навлиза в отсрещната лента или кара към канавката, без да осъзнава какво прави. Като правило, по това време освен него, в колата има и други хора, които стават заложници на ситуацията. Всичко това е резултат от влиянието на невидимите сили върху човешкото съзнание.

Благодарение на Знанията, изложени в книга АллатРа, доклада “ИЗКОННА ФИЗИКА АЛЛАТРА” и предаванията с участието на Игор Михайлович Данилов, на хората се разкрива невидимото за нашите очи, което влияе постоянно на нашия живот. Нека разгледаме тези случаи от позицията на общите закономерности на работата на системата. Сигурни сме, че повечето шофьори знаят за подобни ситуации, когато без причина сред множеството коли възниква желание да се натисне газта, да се мине на червено, да се извършат някакви неадекватни действия по пътя, да се направи опасно изпреварване, преминаване през железопътни прелези, след като са затворени и т.н.. Защо се случва това? Ако попиташ шофьорите, които са се подвели по този начин, то те често не могат да обяснят, какво именно ги е накарало да постъпят по този начин. Повечето от тях обясняват това поведение с невнимателност. По смелите от тях усещали състояние на всемогъщество и самоувереност, такъв своеобразен показен героизъм, често подкрепен от силна емоционална възбуда. Чести са случаите, когато след конфликт на работа или вкъщи човек сяда зад волана и катастрофира. Често в тези ситуации шофьорите получават слухови и визуални халюцинации, когато просто не виждат движещата се насреща кола или хората, или препятствията по пътя. Психолозите обясняват това със състоянието на стрес, което отслабва вниманието и забавя рефлексите.

Какво реално се случва? Защо на шофьорите им се препоръчва да не сядат зад волана в емоционално, превъзбудено състояние, както и ако са решили да шофират да бъдат максимално спокойни? Защото мисълта или образа, която предизвиква емоцията, предразполага човека към извършване на опасни действия по пътищата. Често тази мисъл или образ са насочени към подбуждане на човека към извършването на съзнателно опасни действия или обратно, към пълно вцепенение в момент, когато трябва да се действа бързо. Ако мисълта може да подбуди човека зад волана към извършване на определени действия, често водещи към негативен резултат е редно да попитаме: от къде идват мислите в нашата глава и защо емоционалните състояния са толкова опасни за нас?

Както всички знаем от книга “АллатРа”, човек не произвежда мислите, те идват при него “отвън”. Полевата структура създаваща мислите в различни времена била наричана различно. Днес я наричаме – система, общо информационно поле, система на животинския разум, преди и сега често се използвала думата – дявол, всичко това са епитети на едно и също нещо. Нейната задача се крие в тайното управление на поведението на хората с помощта на образи, мисли и емоции, които се подават на човешкото съзнание като основния акцент е върху базовите, животински инстинкти на човека. Целта – да се подтикне към съответния, предварително известен модел на поведение, а в тълпата – към поведение на хората подобно на стадо животни. Тези знания умело били използвани преди, както и сега в управлението на масите.

Всеки човек като Личност, е способен да наблюдава работата на своето съзнание, но трябва да се потренира малко. За съжаление от самото детство не ни разказват за двойствената природа на човека, за духовния и животинския компонент, за това кой всъщност в нас мисли и за това, че човек не генерира мислите, а само ги възприема. На човека не се казва, че има възможност да избира между едни или други мисли и още повече, че човека, като Личност, може да развие своето чувствено възприятие. След като пораснат, повечето хора усещат, че са управлявани на някакво “вътрешно”, невидимо ниво. Това се изразява с вътрешно стягане, отсъствие на лекота и спокойствие, безкраен поток от мисли, които не може да бъде спрян. Без Знания няма как да се разбере, какво всъщност се случва, а ключът се крие в това, че човек не генерира мислите, той ги възприема, а после избира една или друга и влага в нея своето внимание, и тя остава на ниво мисли или се предприема съответното действие.

Каква опасност крият емоционалните състояния? Въпросът е, че тогава човек спира да бъде наблюдател на това, което му предлага съзнанието, а “се слива” с него и без да се замисля извършва команди от системата, които идват директно в неговата глава, тоест без критична оценка и анализ. Човек спира да наблюдава работата на мислите в своята глава, всичко, което се случва там, той смята за свое и често се възползва от тези подсказвания, слушайки“вътрешния глас”. Подобна самоидентификация в себе си с мислите лишава човека от обективна оценка на своите действия, както и правото на избор. В момента, когато човека като Личност “се слива” със своето съзнание, той попада под контрола на системата на животинския разум, която го управлява. Защо използваме понятието “животински разум”? Защото тази система ръководи и поведението на животните. Можем да го наблюдаваме и в природата, например в живота на мравките, пчелите, стадните животни, ятата от птици. Виждаме как животните изпълняват в абсолютен синхрон различни действия без видим ръководител. Всъщност, той съществува на невидимо ниво. В науката това нещо се нарича колективен (животински) разум. По въпроса вече има голямо количество научни трудове. Особено интересно е да се наблюдава живота на насекомите, когато същества без развит мозък и съзнание, без да са завършили институти, се ориентират прекрасно в приложните дисциплини. Заедно и последователно изпълняват различни действия, поддържащи живота на своята колония. Започвайки от доста сложни строежи и завършвайки с разпределението на труда. Те нямат нито шефове, нито оперативки, но извършват всичко ясно и синхронизирано.

Тъй като човека е двойствен по своята природа, за да бъде управляван, той трябва да бъде въведен в състояние на животно. След като навлезе в съответното емоционално състояние, той започва да се държи като животно, воден от инстинктите си. Тялото и съзнанието на човека имат животинска природа, а Личността е тази, която е затвореа вътре в него. Намирайки се в емоционално състояние, участниците в уличното движение извършват действия, водещи към трагичен край.

Човешкото съзнание е полева структура и е подложено на влиянието на различни видове невидими фактори, като следствие можем да наблюдаваме: рязка сънливост, подмяна на реалността (слухови и гласови халюцинации). Всеки е имал подобни състояния. Изживявайки емоционално някаква ситуация, човек продължава да мисли за нея, особено зад волана, все едно е на “автопилот”, а цялото внимание е концентрирано върху вътрешния спор или доказването на някакви неща на човека до теб. Това явление се случва често, но най-често “подмяната на реалността” се случва с хората, които се намират в зоните на геомагнитно излъчване. Но не самите геомагнитни аномалии влияят на съзнанието на човека, а съществата-паразити, които населяват тези области заради благоприятните условия. Това може да се сравни с изоставена храна в кухнята, появяват хлебарки, които разнасят различни зарази, което води до различни заболявания и влошаване на качеството на живота. Но ако хлебарките се виждат и човек знае какво трябва да направи с тях, то това, за което говорим ние – е невидимо. То не яде салам и хляб и не може да бъде унищожено с отрови и капани.

А с какво се храни то? С емоциите! Както с “позитивни”, така и с негативни. Защо сме поставили в кавички думата “позитивни”? Защото често приравняваме спокойното и радостно вътрешно състояние с емоционалната проява или еуфорията. Тези състояния са принципно различни, ако тихата радост е продължителна и изпълва човека с умиротворение, радост и щастие, то емоцията е кратковременна, често ярка и изсмукваща нашите сили и внимание и често води до депресия.

Намирайки се зад волана и по време на аварии, хората са много по-емоционални, започвайки от омраза, злоба, страх, завист, че някой кара по-хубава кола от твоята, спорове, или еуфория. Знае се, че огромно количество емоции се изхвърля малко преди и по време на смъртта на тялото. За невидимите същества това е просто пир. Именно затова се свързват със съзнанието на човека и започват да го управляват, за да провокират още повече такива ситуации. Ако човека е свикнал да се възприема като съзнание, то естествено ще бъде управляван от тях.

Специално място във всичко това заемат след инцидентните ситуации. Човек, който е преживял подобна криза, дълго време може да изпитва страх от спомена за този инцидент. Освен това много хора се заряазяват емоционално минавайки край мястото на аварията, където всичко е още “прясно”. Виждайки неприятната картина, в тяхното съзнание дълго преминават плашещи образи и мисли: „Ами ако аз бях попаднал внезапно в такава ситуация?“ Естествено, че чувството на страх е гарантирано. Системата иска да яде!

Как може да се противодейства на това? Отговора е очевиден: да бъдеш максимално спокоен и внимателен на пътя! А какво може да се предприеме? В книга “АллатРа” се дават знания относно влиянието на знаците върху видимия и невидимия свят. Има негативни и позитивни знаци. В нашия случай ще говорим за знак “АллатРа”. Той изглежда по този начин:

Неговото приложение може да бъде в два различни варианта. За да се стимулира духовната част, се използва черен знак върху бял фон. А за да се потисне негативното въздействие от невидимия свят – бял знак върху черен фон. Имаме доказателства от хора, които започнаха да слагат знак “АллатРа” вкъщи, в офиса и на работното си място. Наблюдава се позитивна тенденция, количеството конфликти намалява, подобрява се атмосферата в колектива. Ясно е, че ако човек не иска да следи своите мисли и състояния, тогава не може да разчита само на работата на знаците.

“Но все пак основното действие се основава на човешкия избор. Ако в човека преобладава Духовното начало, този знак му дава допълнителна духовна сила. Тоест знакът влиза в резонанс и усилва съзидателната, духовна сила в човека.”

из книга “АллатРа”

Но да се върнем към пътищата. В нашата статия искаме да предложим на всички не безразлични хора, които искат да допринесат за намаляването на ПТП, предизвикани от влиянието на невидимия свят, да проведат научен експеримент. Той се състои в следното: на участъците с голямо количество ПТП се поставя знак “АллатРа” под формата на пътен знак във варианта бял знак на черен фон. Добре е да се знае количеството произшествия на дадения участък – преди монтажа на знака и след това, за да се види как ще се промени количеството на ПТП след това. Също така, разположението на знака “АллатРа” в опасни производствени обекти може да намали количеството на травмите. Хубаво е да се създаде карта с повишено количество ПТП, където да се отбележат. Това ще предупреди шофьорите. Ако човек знае разположението на тези места по пътищата, той ще бъде много по-внимателен. Също така това ще обезопаси както шофьорите, така и пешеходците. Молим всички не безразлични хора да изпращат координатите на такива места на нашата поща. В темата на писмото, моля, отбележете съответните опасни места по пътя, благодарим.

Всеки заинтересован от темата, който иска да помогне в провеждането на експеримента, моля да пише на нашата поща info@allatravesti.com, темата на писмото е: намаляване на ПТП. Всеки би искал да избегне трагедията на пътя и ако има желание да помогне, то нашите съвместни действия могат да доведат до положителен резултат и като следствие да спадне броя на човешките жертви. Заедно можем да направим много!

allatra_detail04

Коментари

ное 28, 2019 | Публикувано от в Статии