Нужна ли ми е Аллатра?

В предаването „Истината на Живота" Игор Михайлович Данилов зададе въпроса: „Нужна ли ни е АллатРа?" Това породи силен резонанс сред участниците в движението и потекоха безчет искрени и истински отзиви. Именно такъв отзив ви представяме днес.

Няма достатъчно силни думи с които бих могла подобаващо да изразя своята любов, преклонение и благодарност към АллатРа. Та тя, без грам преувеличение, е жизненоважна за мен. И как би могло да бъде иначе? АллатРа е първичната жизнена сила, Божията благодат, изконното познание за истинската човешка природа, за смисъла на това земно съществуване, което наричаме живот (което всъщност е училище за Истинския Живот). Толкова съм щастлива и горда, че днес АллтаРа е вече и едно голямо международно, многомилионно семейство от Истински Добри хора, които от една страна взаимно си помагат в своя Духовен полет, а от друга – с Любов предават своя опит и познания на всеки човек, който иска да стане Истински Жив и Щастлив Човек тук и сега и във Вечността.

Всеки миг безкрайно благодаря на Бог и на Игор Михайлович за изконните Знания, поднесени с толкова търпение, човечност, искрена загриженост и искрена истинска Любов. От мига в който видях неговите вдъхновяващи очи и чух топлия му напътстващ глас, сякаш се сдобих с крила и с непоколебима вяра и увереност за бъдещето на човечеството.

Ех, мили хора, това не са просто думи, колко прекрасно би било ако повече хора вникнат в смисъла на АллатРа и се убедят, че тя е повече от съкровище. Тя е един вечен животворен извор на безценни, изконни познания, необходими на всеки човек да развие своя потенциал, да събуди човешкото, доброто в себе си. Да включи своята Душа на най-финните човешки честоти и да стане Ангел тук на Земята, генерирайки Любов – енергията на Бог и Живота. Само така всеки от нас може да бъде истински щастлив Човек и да даде своя принос за облагородяването на света.

А всичко е толкова просто! Нужно е да се събудим, да се осъзнаем и да отключим клетките, в които са затворени в плен нашите души, тогава ще разберем, че човек е призван да бъде нещо повече от биоробот. Всеки може да бъде човек – духовна Личност, творяща своето бъдеще. Колкото повече хора се „събудят“ от дълбокия кошмарен сън в това потребителско материално общество, толкова по-голям и реален е шансът ни да оцелеем като цивилизация, да съградим заедно и с любов едно ново, духовно съзидателно общество, в което живеят в Мир и Любов истински щастливи Хора.

Нужна ли ни е днес АЛЛАТРА?
Без съмнение – „ДА“, „ДА“ и пак „ДА“ – ако искаме да пребъде света.

Участник на МОД АллатРа България

allatra_detail04


Коментари

мар 4, 2020 | Публикувано от в Статии