Библиотека

Книгите, които ви представяме с право могат да се нарекат сензацията на 21век. Информацията, която е заложена в тях позволява на всеки човек не само да разшири своите знания за света и себе си, но и указват пътя към духовно освобождение. Книгите са протегната ръка за всеки жадуващ Истината.

allatra_detail03

АллатРа

„АллатРа" – Анастасия Нових

Книга АллатРа е последната от серията книги на украинската писателка Анастасия Нових. В книгата са изложени уникални Знания в сферата на духовното, науката, археологията, теософията, религията, обществознанието, както и някои духовни практики способни да преобразят този, който върви по духовния път. Благодарение на простичкия и асоциативен изказ книгата се чете на един дъх.

98300 Downloads

allatra_detail03

Сенсей I - Изконният от Шамбала

„Сенсей I – Изконният от Шамбала" – Анастасия Нових

„Сенсей I – Изконният от Шамбала" е първата книга от поредицата „Сенсей" на украинската писателка Анастасия Нових. В нея се разкрива вътрешният свят на шестнадесет годишната ученичка, внезапно оказала се лице в лице със смъртта. Това я подтиква към преосмисляне на своя живот и към търсене на вечните въпроси: „Защо живеем, Какъв е смисълът на живота? Кои сме ние всъщност? Защо повечето хора по земята са вярващи? Щом вярват, значи се надяват на нещо. Как великите достигат своето вътрешно безсмъртие? Какво е скрито зад разбирането за човешката същност?"

allatra_detail03

Сенсей II - Изконният от Шамбала

„Сенсей II – Изконният от Шамбала" – Анастасия Нових

„Сенсей II – Изконният от Шамбала" е втората книга от поредицата „Сенсей" на украинската писателка Анастасия Нових, в която се разказва за група младежи от клуба по бойни изкуства и техния Учител – Сенсей, летуващи на брега на Черно Море. Когато наблизо се намира такава уникална със своите знания и хумор личност като Сенсей, простата житейска суета се стопява и обикновения летен ден се превръща в изпълнено с невероятни преживявания събитие. В книгата още ще прочетете притчата за уникалния със своята мъдрост Бодхисатва, който разкрива вечните въжделения на човешката душа и разказа за светия Агапит Печерски безвъзмездния лечител, чиито чудотворни мощи и до ден-днешен се пазят в Киево-Печерската Лавра."

allatra_detail03

Сенсей III - Изконният от Шамбала

„Сенсей III – Изконният от Шамбала" – Анастасия Нових

„Сенсей III – Изконният от Шамбала" не се вписва в стила на предходните книги от поредицата. Тук се описва противоположният на Сенсей мироглед – философията и житейската позиция на един „случаен" и много богат посетител на палатковото „градче" – Ариман. Всъщност в образа на Ариман е скрит цял пласт материални ценности, преобладаващи в желанията на повечето хора. В началото не е ясно защо е нужно да се издават на хората толкова тайни подробности от „обратната" страна на живота, известни само на най-богатата и далеч не най-добра част от човечеството. Но, прочитайки книгата, осъзнаваш дълбокия смисъл, който е заложил авторът.
Потресаваща книга, която сваля розовите очила от очите на техния притежател!

allatra_detail03

Сенсей IV - Изконният от Шамбала

„Сенсей IV – Изконният от Шамбала" – Анастасия Нових

В книгата се разказва за последните дни от почивката на група приятели, практикуващи източни бойни изкуства и техния учител Сенсей. Покрай древните практики и демонстрации той разказва и за сензационните исторически тайни, добре скривани сред прахта на отминалите хилядолетия. Разказва за учението на Имхотеп и тайната на произхода на „Волните Каменоделци"; сенчестата власт на Архонтите над императори и държавни управници, както и методите им на въздействие използвани и в наше време; тайната за произхода на „понтифиците"; непознати сведения за живота на Иисус; тайната на Граала в миналото и настоящето; изгубеното древно знание за същността на „аллата"; истинската информация за планета Фаетон и много други.

allatra_detail03

Съдбоносен Кръстопът - Изконният от Шамбала

„Съдбоносен Кръстопът – Изконният от Шамбала" – А. Нових

Съдбоносен Кръстопът е вълнуваща детективска история, разказваща за реализацията на секретен проект, посредством тайна разузнавателна славянска организация, чиито корени изникват от началото на XX век и която е свързана с легендарни офицери от спец службите, занимаващи се с търсенето на Шамбала. Действието се развива през 1994-1995 години. В реализацията на дадения проект, който изиграва решаваща роля в съхранението на стабилността и мира в славянските държави е задействан главния герой от книгите „Сенсей – Изконният от Шамбала" – Сенсей. Книгата е изпълнена с много интересна информация относно: работата на тайните служби, истинската история на миналите събития, информация за човека, тайните пророчества и много др.

allatra_detail03

Езоосмоз - Изконният от Шамбала

„Езоосмоз – Изконният от Шамбала" – Анастасия Нових

Главните герои и този път преживяват вълнуващи приключения, без да изневеряват на своя хумор и жажда за знания. Впечатляваща информация за света, тайните на времето, феномена телепортация, а също така и скритата страна от живота на обществото, което се явява истинската причина за множество нещастни случаи, самоубийства, болести и внезапни депресии. Главният герой – Сенсей разкрива уникални сведения за истинската структура на тези сили, причините за тяхното поведение, методите им на взаимодействие, а също така разказва за тези мъжествени, високодуховни хора (Хелиарите), които им се противопоставяли в миналото.

allatra_detail03

Птици и камък - Изконният от Шамбала

„Птици и камък – Изконният от Шамбала" – Анастасия Нових

Трите разказа – „Дежурството", „Всичко е толкова просто" и „Птици и камък" биват обединени от легендарната личност Сенсей. „Дежурството" – разказва за един необикновен ден на майор Ребров. По време на съдбоносното си дежурство, когато се излага на смъртоносната опасност, той неочаквано се сблъсква с явление, съвършено нетипично за този свят, благодарение, на което успява не само да спаси животите на членовете на едно семейство, но и да се измъкне от тази ситуация жив. От този момент нататък той започва да вижда света със съвсем други очи…
„Всичко е толкова просто" – е разказ за един старец, който лови риба на брега на една река, към когото се присъединява един млад и необикновен съсед. В завързалият се разговор изплуват много моменти, с които ще се сблъска човек в своите старини, а също така се разкрива дълбока древна притча.
„Птици и камък" – е най-яркия и впечатляващ по своето съдържание разказ. Историята разказва за необикновената срещата на главния герой Сенсей с Макс, който някога, дълго време бе близо до Сенсей. Но този път Макс се среща с него в малко по-различни обстоятелства – в образа на момиченце, в чието тяло влиза неговата душа след автомобилна катастрофа. Необикновения и душевен разговор за нещата от изминалия живот, преоценката на ценностите на Макс във връзка с преживяното и настоящия момент оставят незабравимо впечатление от този разказ и карат човек да погледне с други очи и да коригира своя живот. В книгата има много интереса информация за човека, както от научна гледна точка, така и през призмата на древните, за това от къде се „раждат" мислите и как да се контролират. Също така има интересни сведения за „Иисусовата молитва" – една от най-тайнствените и ефективни духовни практики в християнството, за преподобния Агапит, за съвременния духовен старец Антоний.

allatra_detail03

Предсказания

„Предсказания" – Анастасия Нових

„Предсказания – за бъдещето и истината за миналото и настоящето" е книга представяща някои минали настоящи и бъдещи събития свързани с глобалните световни процеси. Авторката Анастасия Нових представя на читателя в кратък и стегнат вид какво предстои на човечеството ако не смени посоката си на развитие от материално към духовно.

7001 Downloads

allatra_detail03

Духовни практики и медитации

„Духовни практики и медитации" – Анастасия Нових

В книгата „Духовни практики и медитации" на украинската писателка Анастасия Нових читателя ще се запознае с някои от основните духовни практики и медитации давани на хората от както съществува човечеството. Практиките позволяват на практикуващия да опознае своята истинска многослойна енергийна структура и благодарение на своята собствена воля и труд да достигне до божественото духовно зрънце наречено – Душа.

allatra_detail03Съзнание и Личност

„Съзнание и Личност" – МОД АллатРа

В книгата „Съзнание и Личност. От изначално мъртвото към вечно Живото" са събрани диалозите от едноименното предаване с участието на Игор Михайлович Данилов. Този сборник може смело да се нарече Жива книга отбелязваща началото на глобалните събития, които вече се случват. Събития свързани с трансформацията на обществото и появата на отдавна загубените духовни опори – Знания за Пътя, на които стъпва всяка духовно търсеща Личност. Тази Жива книга е следствие от събитието случило се на 21 декември 2012 година – появата на бял свят на книга „АллатРа" и следваща голяма крачка към създаването на духовно съзидателно общество.
По един ясен и разбираем начин се изобличава системата. Дават се Знанията, благодарение, на които много хора ще могат да достигнат истинната Свобода от системата, която действа тайно посредством човешкото съзнание. Уникален опит и практика от докосването с Духовния Свят. Жив разговор за тези, които са решили да станат част от Безкрайния Свят.

allatra_detail03

Доклад Изконна Физика АллатРа

„Доклад Изконна Физика АллатРа"

В доклада „ИЗКОННА ФИЗИКА АЛЛАТРА“ е подготвен от интернационална научноизследователска група ALLATRA SCIENCE на Международното обществено движение „АллатРа“ и редактиран от Анастасия Нових. В доклада се съдържа информация за произхода и строежа на елементарните частици, първоосновата, от която е изградена материята, връзката на елементарните частици с космологията в теорията на единното поле, електромагнитните и гравитационни взаимодействия, алтернативните източници на енергия и много други. В доклада е подчертана важността, мащабността и нуждата от своевременно оповестяване на знанията в областта на фундаменталната и приложна физика. Дадени са отговори на все още нерешени основни въпроси в съвременната физика, както и съответните пояснения.
Материала е предназначен с цел общо запознаване участниците на Международното обществено движение „АллатРа“ с фундаменталните основи на ИЗКОННА ФИЗИКА АЛЛАТРА.

4063 Downloads

allatra_detail03

АллатРа - Докладът по климата

„Доклад за проблемите и последствията от ГЛОБАЛНАТА ПРОМЯНА НА КЛИМАТА НА ЗЕМЯТА"

Докладът по климата е подготвен от интернационална научноизследователска група ALLATRA SCIENCE на Международното обществено движение „АллатРа“ и редактиран от Анастасия Нових. Докладът съдържа информация за един от най-важните международни проблеми на XXI век – промяната на климата на Земята. Особено безпокойство предизвиква стремителния ръст на динамиката в ръста на катаклизмите, които се наблюдават в последното десетилетие. Днес човечеството се намира в огромен риск поради неразбирането и недооценката на всички фактори и мащабите на влиянието на различните космически и геоложки процеси върху глобалната промяна на климата на Земята. Реално хората нямат не 100 години, но дори и 50, за да се подготвят за надигащите се глобални промени.

3614 Downloads

allatra_detail03

Остеохондроза за професионалния пациент

Остеохондроза за професионалния пациент – Игор М. Данилов

„Една уникална книга на академик Игор Михайлович Данилов нямаща аналог! Медицински бестселър, в който по интересен за читателя начин са изложени основните понятия от анатомията на гръбначния стълб, както и етапите на развитие на остеохондрозата, най-новите разработки в областта на възстановяването (регенерирането) на увреден междупрешленен диск с методите на вертебрологията. Книгата съдържа много практически примери: резултати от изследвания с МРТ(Магнитно-резонансна томография или ядрено-магнитен резонанс), както и какво се случва с гръбначния стълб след прилагане на различни методи на лечение. Тук са най-редките илюстрации от документираните резултати при отстраняване на дискова херния без хирургична намеса. Описан и потвърден с МРТ снимки е и един безпрецедентен случай на пълно възстановяване на диск, който преди това е бил отстранен оперативно.
С жив и увлекателен език, книгата е съкровищница от житейски примери и различни ексклузивни знания в областта на медицинската и на други науки, както и в сферата на социалните взаимоотношения; изключително интересна, както за специалистите в тези области, така и за обикновения читател; настолна книга за онези, които не са безразлични към своето здраве и към здравето на близки и приятели.

allatra_detail03

Коментари