Защо Архонтите се страхуват от Славянството?

Защо Архонтите се страхуват от Славянството?

Откъси от книгата на Анастасия Нових „Сенсей-IV. Изконният от Шамбала“

– Ей че работа! Та нали и ние сме Съюз на Съветските Социалистически републики. – удари се по челото Женя – осенен от тази мисъл. И продължи – И въпреки това аз си оставам патриот! Обичам СССР! Каквото и да е, тя си остава мое родно!

– Е. и аз я обичам – с тежка въздишка проговори Сенсей. – Но за любовта към своята земя никой не пита народа, когато някои деструктивни личности, по нареждане на Архонтите, създават хаос в неговата страна, и налагат идеологията на Архонтите. Макар че славянските земи, както и да ги именуваш, на тях славяните винаги си остават славяни. Това е и вечната кост в гърлото на Архонтите. Славянският народ е изключително непредсказуем за извратената логика на Архонтите… Ето например, имало е Руска империя. Докато Русия полека отваряла своя „прозорец към Европа“ никой не се интересувал от нея. Но когато благодарение високия ръст на икономиката си, тя разтворила широко своята гостоприемна врата към света, тогава на мига Архонтите се размърдали. Не било достатъчно това, че представителите на Архонтите били отстранени благодарение на Петър Аркадиевич Столипин, в международен план Русия започнала да се изявява като влиятелна страна, което било реална заплаха за империята на Архонтите. И проблемът тук не бил само в парите. Славянският манталитет – ето кое ги притеснявало най-много. Шега или не, но ако славянската щедрост докосне ума на другите народи и реално пробуди техните души приспани от сладките илюзии и обещания на Архонтите? Та нали света на Архонтите е изграден на основата на егоизма и животинското начало. Благодарение на парите те държатцелия свят. Излиза така, че ще започне да се руши създадената от тях империя на Егото, където главния бог на хората – това са парите! А това означава да започне да се руши личната власт над тези страни и народи, които започнат да се обръщат към своите духовни корени, не на думи, а на дела. И така ще се повтори историята с Имхотеп, само че сега в световен мащаб? Та за Архонтите такова положение е по-лошо от смърт!

И за да не допуснат тази глобална за тях катастрофа, Архонтите сериозно разработили план за унищожение на Руската империя. Те не само я въвлекли във война, но и породили в нея изкуствено създадена криза. Разпалили в нея гражданска война. Февруарската буржоазна революция била финансирана от тях и било доведено така нареченото Временно правителство, в което всичките единадесет министри били масони. Да не говорим за кабинета на Керенски – роден като Арон Кирбис, син на еврейка, масон 32 степен с еврейско посвещение „рицар кадош“. Когато този демагог издигнали във върховете на властта, той практически за половин година унищожил руската армия, държавната власт, съда и полицията, разбил икономиката, обезценил руските пари. По-добър резултат, постигнат от Архонтите – разруха на империята за толкова кратък период от време – просто не е бил възможен.

Откъс от книгата на Анастасия Нових – „Предсказания"
allatra_detail04

Коментари

фев 8, 2015 | Публикувано от в Статии