Обществото. Последен шанс (Видео)

Обществото. Последен шанс

На 11 май 2019 г. на платформата на Международното обществено движение „АЛЛАТРА” се проведе уникално глобално събитие – международната телеконференция „ОБЩЕСТВОТО. ПОСЛЕДЕН ШАНС„ Старта на мащабното събитие бе даден в Атланта, Джорджия (САЩ).

„ОБЩЕСТВОТО. ПОСЛЕДЕН ШАНС” е първата световна конференция в историята на човечеството, обединяваща хиляди хора от най-различни страни по света във формата на живата комуникация. Всички те се събраха в множество конферентни зали в различни кътчета на планетата и посредством Интернет обсъдиха открито и честно важните и неотложни въпроси в обществото.

Сред участващите страни бяха САЩ, Украйна, Русия, Беларус, Швейцария, Чехия, Испания, Словакия, ОАЕ, Казахстан, Германия, Узбекистан, Англия, Молдова, Италия, Латвия, Канада, Нова Зеландия и др. Независимо от своята националност, религия, професия и социален статус, хората за първи път в света се обединиха и казаха истината в прав текст. Основният въпрос, касаещ цялата цивилизация бе: „Как можем ние хората, да променим вектора на развитие на обществото от потребителски към съзидателен?”

Присъстващите (общественици, консули, представители на различни организации, почетни деятели и всички поканени) изразиха своето съгласие и готовност да участват в широкото разпространение на информацията, както и в подготовка на мащабното събитие „ОБЩЕСТВОТО. ПОСЛЕДЕН ШАНС. 2020”

Всеки един присъстващ изразяваше мнението на хиляди хора от различни общности. Присъстващите отбелязаха: “Темите са наистина наболели! Щастливи сме, че истината най-накрая бе чута, без игри на думи, без медина и политическа окраска. Това показва, че сме силни и обединени, че доброто по света все още е живо!”

На конференцията „ОБЩЕСТВОТО. ПОСЛЕДЕН ШАНС” бяха повдигнати следните въпроси:

Как потребителският формат в обществото днес се превърна в задънена улица за развитието на нашата цивилизация? Какво трябва да се направи, за да се обединят, по един мирен начин, всички хора и да дадат началото на едно ново съзидателно общество, без ущърб за държавите, народите и хората?

Защо в 21-ви век имаме такива световни проблеми като войни, международни конфликти, расова и религиозна дискриминация, когато повечето хора по света искат едно и също – мир и щастлив живот?

Хората ясно заявяват, че войните са организирани, за да може някой да прави милиони, но нима не можем ли печелим от нещо друго, а не от смъртта? Неограничената капитализация стимулира хората да се съревновават един с друг, попадайки в капана на екстаза от властта, човек се стреми да печели все повече и повече. Но такъв консуматорство подход води до колапса на цялото световно общество.

Какви трябва да бъдат медиите в съзидателното общество? Защо в света има толкова много религии, а в обществото няма човечност?

Кой създаде така наречения часовник на „Съдния ден”, показващ 2 минути до полунощ и го разпространява в световните медии като “фактор на напрежението в международен план, както и в надпреварата за ядрено въоръжаване”, защо полунощ е обявен като „апокалипсис и пълно унищожение на човечеството?”

Как могат да се обединят всички хора? Изход има и много може да се направи, но само с общите ни усилия!

Участниците на това мащабно събитие предложиха, след една година, през втората събота на Май, всички заедно да се съберем в още по-голяма международна онлайн-конференция, под наслов: „ОБЩЕСТВОТО. ПОСЛЕДЕН ШАНС 2020” #allatraunites. Да се поканят представителите и лидерите на всички страни и целият святи всички заедно да изберем нов курсна развитие на човечествота, както и да обсъдим свързаните с това важни въпроси.

Сега всеки може да направи наистина много! Бъдещето зависи от личния избор на всеки!

Пълната версия на конференцията можете да гледате на канала на АллатРа ТВ

Официален сайт на проекта „ОБЩЕСТВОТО. ПОСЛЕДЕН ШАНС”: allatraunites.com
Официална поща на проекта: info@allatraunites.com

Официален сайт на АллатРа ТВ: https://allatra.tv/
поща: info@allatra.tv

allatra_detail04

Коментари

юни 14, 2019 | Публикувано от в Статии