Знак АллатРа в културите по света

Знак АллатРа е широко разпространен сред народите и културите по света. Първите намерени артефакти с този знак датират още от Палеолита или 12 000 години преди христа. Широкото разпространение на знак АллатРа говори за неговата изключителна важност в живота на практически всички култури по света. Знаейки какво реално означава този знак от едноименната книга „АллатРа“ на Анастасия Нових, а именно силата на Този, който е сътворил всичко, можем да си направим изводите с какво са живеели и към какво са се стремили хората още от древни времена. Нека всеки направи сам изводите за себе си.

Символичен знак АллатРа (човека с вдигнатите на горе във формата на полумесец ръце) в пещера Магурата, 5000 г. преди н.е. Интересен е факта, че този образ на човек с вдигнати на горе ръце се е запазил през хилядолетията и сега е често срещан образ в православната иконопис и по точно Дева Мария с ръце под формата на полумесец и в средата кръг с младенеца.

А това е великолепната мозайка в Софийския събор в град Куев, Украйна. Съборът е построен през първата половина на 11 век от княз Владимир и не без помощта на Великия безвъзмезден лечител Агапит Печеьорски, за когото е разказано в поредицата от книги „Сенсей“

От тук следва цяла галерия с изображения на артъефакти носещи в себе си знака АллатРа.

Това е карта на арттефактите със знак АллатРа пръснати по целия свят ТУК можете да свалите много по-детайлно изображение.

А това е видео с артефактите по света носещи в себе си знак АллатРа.

Все още ли смятате, че знак АллатРа е нещо случайно?

Коментари

май 8, 2016 | Публикувано от в Статии