50-тият градус на духовната Свобода!

Тълкуване на някои от предсказанията на Нострадамус.

Продължаваме да търсим в множеството източници, достигнали до нас, информация за идването на Месията. В едно от своите проучвания се натъкнахме на няколко стиха от „Предсказания“ (Les Propheties) на Мишел дьо Нострадам (Нострадамус), които ни накараха да се замислим.

„puis après en sortira du tige celle qui auoit demeuré tant long têps sterille, procédât du cinquantesme degré, qui renouuellera toute l'Eglise chrestienne.“

„then, will come out of the stem the one that had stayed a long time sterile, coming from the 50th degree (of latitude), and that will renew the whole of the Christian church."

„след това ще дойде от първоизточника тоз, който дълго време запазваше своята чистота, ще дойде той от „петдесетият“ градус и ще обнови цялата християнска Църква“
(източник)

Какво ли е имал предвид с 50-тия градус? Известно време тази загадка не ни даваше мира, но след като излезе поредицата от необикновени предавания – „Откровен диалог за най-главното“, „Смисълът на живота е в Безсмъртието“, „ЕДИНСТВО“, „Възраждане на човечността“, „Илюзията и Пътя“, „ЖИВОТ“, заснети от „АллатРа ТВ“, която се намира в град Киев, Украйна, изведнъж ни светна, че град Киев е разположен на 50°45′01″северна ширина и 30°52′34″ източна дължина. А Киев изобщо не е случаен град. За последните 1000 години в него два пъти се въплъщава в човешко тяло самия Свети Дух. Първият път това е бил монах, живял през XI век на име Агапит Печьорски, чиито мощи до ден-днешен стоят нетленни и изцеляват хиляди поклонници, а вторият е… Ще оставим сами да разберете.
Може би ще се запитате защо визираме именно този участък от паралела (в пределите на Украйна), когато той обикаля цялата земя? В стиха се споменава за обновяването на църквата Христова или учението на Христос (Изконното Знание, което той донесъл на хората), започнало от Йерусалим, който се намира на 35-тия меридиан. Тръгваме по него нагоре и в пресечната точка с 50-тия паралел стигаме до днешна Украйна…

Продължавайки да изучаваме предсказанието се натъкнахме на още няколко удивителни „съвпадения“:

Тайно ще дойде Тоз, който носи Надежда,
Дама ще изложи Закон Вездесъщ що отрежда,
Извън храма на злобата тоз Вестоносец от Бога,
Макар туй на приказка да прилича не много.

Тече сред Чиновници спор и сражение,
Истинният Син носи в тях раздразнение,
Тъмните злобеят щом Добър разпознаят,
Основите в борбата от изучаване се нуждаят.

Словото Живо е. Злобата тегне тъй тежко,
От хули и обиди често става ти жежко,
Законът Божий не можеш оспори,
Скъпо ще плаща тоз, който сее раздори.

Вестоносецът благ за Велик се не взима,
Появи ли се Правдата, бедата загива,
Каквото посял е човек, това ще получи
А Бог на търпение и прошка ни учи.

Търпението и прошката – на съдбата повлиява,
Дама неизвестна народа удивлява.
Игри и щастие, енергия много,
Славяните първи ще вкусят от Бога.

Какъв оптимистичен завършек. Нека сега да опитаме да разтълкуваме пророчеството на Мишел дьо Нострадам и да го сравним с настоящите събития.
„Тайно ще дойде Тоз, който носи Надежда“ – Кой друг може да е това ако не самият Ригден Джаппо, негласният Имам Мадхи, който дълго време живя сред хората инкогнито, и който участва в гореспоменатите предавания (6 броя).
„Дама ще изложи Закон Вездесъщ що отрежда“ – Това е жената, която е известна на света с псевдонима си Анастасия Нових (която толкова много се опитват да разкрият и не успяват) и която е автор на 7-те книги за Учителя – Сенсей и последния фундаментален труд – Изконно Знание за природата на човека и душата „АллатРа“ ,
„Извън храма на злобата тоз Вестоносец от Бога, Макар туй на приказка да прилича не много.“ – Донесеното знание в книгите на Анастасия Нових действително прилича на приказка за мнозина. Наистина е трудно човек да повярва, че днес между нас се намира Месията, Великият Съдия, Ригден Джаппо, владиката на Шамбала. В християнството е наричан като Архангел Гавриил, Утешителят – самият Свети Дух…
„Тече сред Чиновници спор и сражение, Истинният Син носи в тях раздразнение," – Действително, много от хората явно се дразнят от споменаването на тази информация, съзнанието им започва да я осмива и заклеймява. Личният ни опит показва, човек, който не е готов да чуе истината я отхвърля.
„Словото Живо е… „ – Изконното Знание отново е внесено и със страшна сила се разпространява по света.
„Законът Божий не можеш оспори, Скъпо ще плаща тоз, който сее раздори. „ – Тук се има предвид не само тези, които явно се противят на Истината, а и тези, които я използват за користни цели. Тези хора просто не знаят какво си причиняват.
„Вестоносецът благ за Велик се не взима," – Тук се има предвид скромното поведение на Ригден Джаппо.
„Каквото посял е човек, това ще получи" – Законът за възмездието.
„Дама неизвестна народа удивлява" – Интересно, с какво ли още може да ни удиви Анастасия Нових?
„Славяните първи ще вкусят от Бога." – Има много пророчества споменаващи съдбоносната роля на славяните в този не лек период за човечеството. Именно те са носителите на ПРОМЯНАТА.

Месията се появява на славянска територия (Киев), първите книги носещи Знанието са публикувани на руски език и се разпространяват сред рускоезичното население.
Наистина невероятно, тези стихове са написани преди почти 500 години. Не е никак лесно да се повярва в това, но нищо не пречи на Читателя сам да се информира и провери до колко са истинни нашите твърдения. Както са казали българите – „Който търси – намира“. И слава Богу, че цялата литература вече е преведена и на Български…

Ето един кратичък цитат:

Работата е там, че книга „АллатРа“ – не е просто една книга в общоприетия смисъл на думата. „АллатРа“, както и духовната практика „Лотос“, нямат край в своето опознаване. Тя е била написана с непосредственото участие на Ригден Джаппо и се явява бездънен източник на вдъхновение за духовния човек, независимо от неговата раса, националност, вероизповедание. Това е настолна книга за духовно търсещият човек, за цялото човечество, уникален инструмент за преобразуване на себе си и цялото общество.
(Анастасия Нових)

Ето още нещо интересно, на което се натъкнахме, когато търсехме информация за Нострадамус:

Изгубената книга на Нострадамус – 72 страница (обърнете внимание на числото 72, за тези, които знаят какво означава)

В горната част отчетливо са нарисувани кръг и полумесец, много приличащи на знак „АллатРа“. Нима и това е съвпадение?

За завършек можем да кажем, че намерихме още едно доказателство, че всичко свързано с АллатРа не е случайно, а явна закономерност. Надяваме се тази статия да хвърли повече светлина по тази тема на всички съмняващи се и да им помогне да намерят своя път.

По материали от RGDN

allatra_detail04

Коментари

Nov 13, 2016 | Публикувано от в Статии