Международна среща на участниците от МОД „АЛЛАТРА"

Международна среща на участниците от МОД АЛЛАТРА

Здравейте, ние, доброволците на Международно Обществено Движение АллатРа Ви каним да посетите международната онлайн среща с основна тема обединение на хората по света, която ще се проведе на 22 юни 2019 г. в 15:30 часа в гр. Пловдив.

На събитието кандидатът за президент на САЩ Роби Уелс, който покани МОД АЛЛАТРА да участва, ще представи официално своята предизборна програма, базираща се върху изконните Знания на АллатРа, по-точно последните 80 страници от книга „АллатРа" на Анастасия Нових, където е описан модела за изграждане на съзидателно общество на базата на духовно нравствените ценности.

На вниманието на световната общественост ще бъде представена глобална стратегия, предлагаща изграждането на изцяло нов модел на световното общество, икономика и международни отношения. Ще бъдат представени най-новите глобални проекти на участниците от движението. И не на последно място всички ние в България ще можем да се съберем на едно място, да се запознаем и да обменим опит и контакти.

Срещата се организира преди всичко за обединение на хората върху основата на общочовешките ценности, присъщи за всички. Ако искаме да променим света към по-добро, трябва да станем активни участници в обществения живот. И разбирайки, че човечеството е на прага на глобалната климатична катастрофа – приятелството и обединението на цялото човечество е нещото, което ще ни помогне да преодолеем всички трудности заедно.

Заповядайте на събитието!

За контакти и информация моля да ни пишите на електронната поща: info@allatra.bg

allatra_detail04

Коментари

юни 16, 2019 | Публикувано от в Статии