Съзидателното общество – нашият последен шанс

Здравейте приятели. За кой ли път осъзнавам, колко е важно всички заедно да бъдем активни и да действаме в името на доброто за изграждането на Съзидателното общество, защото ако само мечтаем или говорим за него – то никога няма да се реализира. Та нали всеки човек вътре в себе си се стреми към това!? За създаването на това общество е важно, преди всичко, да разчитаме правилно и навреме знаците, които ни се дават и да действаме. Сигурно всеки от вас поне веднъж в живота си, е усещал как му се помага? В живота си често съм се сблъсквал с малки и големи знаци и днес ще разкажа за един от тях.

От известно време сънувам сънища в дълбоко чувствено състояние за събития, които ми дават много теми за размисъл. С малцина съм споделял за тях, може би защото имат по-скоро личен характер, но сега бих искал да споделя с вас един свой сън, защото според мен носи важно послание за всички ни. Но преди това нека ви покажа, без да преувеличавам, какви щастливци реално сме всички хора днес.

Две зрънца Изконно Знание са достатъчни не само за изграждането на Съзидателно общество, общество на свободни и пълноценни хора, но и за постигането на най-висшата Цел в живота на всеки човек. Само две! А ние днес имаме на разположение в книга „АллатРа“, в своята чистота, цели 27! Можете ли да си представите – целия комплект от 27 Зрънца Истина, безценен подарък от Духовния Свят за всеки един човек на Земята!? Само като си помисля как хората, устремени към Духовната свобода, съвсем доскоро обикаляли през десет планини и десет морета, за да намерят поне едно Зрънце Истина. А днес ни се поднасят в напълно разбираем вид цели 27, което поражда в мен мощен поток от Любов и Благодарност. Благодарност към Този, чиято нежна грижа, неспирна Любов и дълбока вяра в човека не спират нито за миг да осветяват пътя на всеки един от нас. Подаръкът е наистина безценен, но какъв е смисълът му, ако го няма човека? Честно казано – никакъв.

За да може нашето общество да се възползва пълноценно от този подарък, всички ние трябва с дружни усилия да създадем условия за поникването на Зрънцата в обществото. За никого вече не е тайна, че човечеството се е устремило с бясна скорост към пропастта. Мнозина разбират и чувстват, че всичко е обърнато с краката нагоре, но не знаят какво да направят. Приятели, всичко е много лесно. Трябва просто да протегнем ръка, да вземем Зрънцата, да прекопаем нашата градина, да ги засеем и да ги поливаме – та това е толкова приятно и интересно! Градината в случая е олицетворение на нашия вътрешен свят, Зрънцата са Изконните Знания – път към Вечността, а водата – животворната и вездесъща Любов. Всеки може да открие Зрънцата в книгите на Анастасия Нових и предаванията с участието на Игор Михайлович Данилов.

Надявам се вече разбирате каква е ценността на тези Зрънца и колко е важно е да създадем условия за поникването им, съграждайки Съзидателното общество, затова преминавам към съня. Само ще уточня, че няма да давам никакви тълкувания, тъй като всеки един от вас е добре сам да почувства заложения в него смисъл в него. И така:

„Намирах се в място с множество помещения, нещо като малък град или, идва ми на ум асоциацията кошер. Вътре в него имаше помещение с Източник, който беше с ограничен ресурс и представляваше нещо като купа с варени царевични зрънца, ярко жълти и сочни на вид. Аз имах достъп до мястото. Отидох и взех няколко зрънца. Тръгнах да се връщам по един коридор, по средата на който една врата водеше към друго място и малко преди да премина през нея, някой я отвори и се озова в коридора. Беше Игор Михайлович. Силно концентриран и загрижен дотолкова, че двамата се разминахме, без дори да си кажем нещо. Аз се почувствах малко гузно, сякаш не бях направил нещо както трябва. Преминах през вратата и продължих.

Озовах се в огромна зала с немного хора. Не можех да огледам хубаво какво се случва, защото вниманието ми беше насочено напред, където залата пустееше. Чувствах, че нещо много важно се случва и остава много малко време докато изтече времето за реакция. Изведнъж пред мен, в красив човешки облик, застана Ангел, придружаван от няколко други души, също Ангели в човешки облик. Той започна да ми говори някакви неща и накрая ме попита: „Какво правиш?“ (В смисъл защо не се раздавам на 100%, не зная ли, че положението е много тежко и че всяко действие е жизненоважно.) Аз се почувствах неловко, все едно не давам всичко най-добро от себе си. Веднага си спомних как взех зрънцата и си помислих дали съм допринесъл достатъчно за цялото, за да оправдая това. Погледнах Ангела право в очите. Лицето Му беше обляно в сълзи, а очите бяха размътени и препълнени с болка и страдание от случващото се в света. Чувствах как прави всичко по силите си, но без активните действия на пробудилите се души нищо нямаше да излезе. Та нали изборът е на самите хора и от тях зависи в какъв свят ще живеят. Попитах Го какво мога да направя? Той ми отговори да дам 2 литра кръв. Помислих си дали подобно действие няма да доведе до летален изход. След това Му отговорих, че за 7 дена вече съм дал два пъти по половин литър. Тогава Той каза, че до максимума, който мога да дам, без вреда за себе си има още. Аз разбрах, че не трябва да се бавя, а да се мобилизирам до краен предел и да се раздам докрай, защото всяка капка кръв има огромно значение. Ангелът се обърна, тръгна бързо нанякъде, а аз произнесох след него „Извинявай Гавриил!“. Той се спря за миг и бързо продължи. Веднага се устремих да направя всичко необходимо за общото дело. Тръгнах да търся къде в залата мога да даря кръв и тогава видях сериозно раздвижване. Оказах се пред място, където се струпваха множество хора и се отчитаха за дадената кръв. Всички действаха бързо и организирано. Почувствах, че имаме шанс! Запътих се да давам кръв…“

Наистина, нямаме много време и събитията, които се случват в света са ярко доказателство за това. Нужна е пълна мобилизация и раздаване от страна на пробудилите се. Посоката е дадена – съграждане на Съзидателно общество, здраво стъпило на фундамента, гарантиращ неговото устойчиво развитие – 8-те Основи на Съзидателното общество. За това се разказва простичко и ясно в предаването „Съзидателно общество“ с участието на Игор Михайлович Данилов.

https://youtu.be/luh2D9e7tZE

Ако ти, приятелю, все още се колебаеш, знай – „всяка капка“ има огромно значение и може именно ти да си призван да наклониш везните към онова прекрасно бъдеще, което можем да подарим на себе си и бъдещите поколения.
Нима има по достойно нещо на света?

Виктор М.
участник в МОД АЛЛАТРА

allatra_detail04

Коментари

юли 6, 2020 | Публикувано от в Статии