Човечеството, балансиращо на ръба

Днес реших да напиша за някои събития и процеси, които са на път да се случат в глобален мащаб. Всичко, което ще прочетете, ако все още не е, то съвсем скоро ще е непринебрежимо. Става въпрос за изключително-сериозната опасност за цялото човечество, която малцина забелязват или смята за малко вероятна, но по-скоро става въпрос за цяла верига от събития.

Колко страшна в действителност е дупката на заека?

Започваме с най-актуалното първо събитие – вече неведнъж споменаваната тема за вулкана Йелоустоун в САЩ, поразровете и ще разберете защо това събитие (или по-скоро предстоящо събитие) е толкова значимо за цялото човечество (без да преувеличавам). За незапознатите само ще отбележа, че това е така наречен супервулкан и такива на земята има само няколко. Последните десетилетия това чудовище започна да шава, а днес буквално залива сеизмологичните станции с тревожните си вътрешни процеси. Учените вече бият тревога, но кой ли ги чува. Ако вулканът изригне, а той е на път да изригне, в атмосферата ще бъдат изхвърлени между 1000 и 2000 кубични мили магма, която – превръщайки се в торфа – ще се разлети на хиляди километри. Атмосферата на Земята ще се затъмни за много години напред, предизвиквайки нечуван студ, нещо от рода на ядрена зима.


Това изригване в сравнение с Йелоустоун е все едно да сравняваме бълха със слон.

Второ, вече на всички им е ясно, че планетата (световната икономика, геополитика и т.н.) се управлява доста ефективно от своеобразен Управляващ Център (УЦ). Можем да го наречем световно задкулисие, архонти, масони, „еврейски заговор" – името, както и особеностите на управлението нямат значение за по-нататъшните разсъждения. Най-важното е, че съществува централизирано управление и то е ефективно. Тоест тези хора или кланове не се опитват да управляват, не просто мъдруват, а напълно ефективно ръководят изключително сложни световни процеси (който иска може да разшири своя мироглед, прочитайки книгата „Сенсей 4”). Какво е КПД-то на тяхното управление – не е 100%, но някъде близо. Процесите са много сложни и от време на време се случват „гафове“ – такива като управлението на Имхотеп преди почти 5000 г. в Древен Египет, Тамплиерите в края на 11 в. или като укрепването на Русия днес.

Трето. На нашата планета преди е съществувала и загинала минимум една високоразвита цивилизация, в техническо отношение не само съпоставима с нашата, но и много по-развита. Дали това са били Анунаките, Алт-лантите, Лемурийците или някакви други – не е важно. За следващите разсъждения няма особено значение, също както и количеството на предишните цивилизации. Важното е, че е имало минимум една такава.

Доказателства има много, това са хилядите артефакти, археологическите и исторически находки, останали след предишната или предишните цивилизации. Следи – с лопата да ги ринеш. Едно уточнение: под артефакти се има предвид предмети, които се обявяват като странни, непонятни или принадлежащи на друга цивилизация. Базовите артефакти се явяват предмети, които нашата цивилизация не може да изфабрикува. Такива има десетки хиляди – ето част от Тях и Тях, както и рисунките на платото Наска, технологията на Пирамидите, дисковете от Абидос, огромно количество карти на предишното разположение на континентите, някои от тях каменни, обсидианови дискове, създадени от индианците не „познаващи колелото“, астрономическите знания на древните цивилизации, които и днес хвърлят в шок днешната наука (например – космологията на Догоните), безчет високотехнологични артефакти, споени в самия камък, кристални черепи и какво ли още не. Ясно е, че не всичко от гореописаното има 100% доказан произход, но достоверността е много висока.

Четвърто. На нашата планета е имало потоп, който е погубил значителна част от населението. Дали се е случило изведнъж, или на етапи – не е важно. Главното е, че е имало поне един такъв и това отдавна е доказано научно. Същият този библейски потоп, за който се споменава практически от всички народи. Това не са рапани в степите, пристанища в планините, слоеве прясна вода под солената – например в Черно море, моментално замразени мамути в райони, близки до полярните кръгове, редуващи се плодородни почви с неплодородните – който е запознат ще разбере за какво иде реч, мостове под земята, „космически“ следи, видими от спътниците и много други.

До ден-днешен ни убеждават, че това са просто легенди, описващи всемирния потоп.
Напротив, трябва да се наричат свидетелства, описващи всемирния потоп. Цялата тази информация отдавна трябваше да бъде събрана, изучена, систематизирана, оформена като безценно ръководство за реакция в Критична ситуация и представена на широката общественост.

Пето. Става въпрос за смяната на властовия център на света от САЩ в Югоизточна Азия, без каквито и да е видими причини. Това е много сложна процедура, която вече е факт. Всичко това е обосновавано с неизбежното изригване на вулкана Йелоустоун.

А сега най-интересният момент

Позволявам си да обединя всички тези събития в едно неделимо цяло, обяснявайки упоритата незаинтересованост на днешната наука (или власт) с единствената и разумна причина. Смятам, че преместването на центъра на властта от САЩ в Азия е продиктуван от тази същата причина. Теоретично, всяко от тези събития си има свое обяснение и всички те се намират в една категория, значимостта им е от планетарно ниво, от което следва, че трябва да имат едно общо обяснение:

Да предположим, че жреците, носители на висше знание, на загиналата цивилизация успели да се спасят. Тези хора заели привилегировано положение върху останките на древния свят и техните наследници днес ни управляват. В една или друга степен те винаги действали по този начин. Тъкмо те са този Управляващ Център. Това е нормалният ход на нещата. Естествено, че знаят за катаклизмите, знаят за тяхната цикличност и това по един прекрасен начин обяснява всичко.

Още веднъж. Нежеланието да се обсъждат фактите относно потопа, относно загиналите цивилизации, относно Йелоустоун, както и преместването на властовия център на планетата от загиващата област, в доста по-спокойна такава, се обобщава само с едно – назрява момента да се случи нещо глобално.

Този процес не може да бъде спрян, ускорен или повлиян от човешкия фактор. Човек може само да се подготви за него. Какво наблюдаваме в последните десетилетия? Масово строителство на хранилища и убежища за така наречения елит. Възможно е това да е продиктувано и от други събития, но крайният извод е един и същ.

Още нещо интересно. В света има място, към което има повишено търсене. Сибир, тоест Русия. Това е най-сигурното място на планетата, тъй като е една огромна стабилна тектонична плоча. Ето оттук идват и всички дрязги с тази държава. Един вид да се отслаби и обезцени, да накара руснаците да капитулират. Интересно, защо не се напъват толкова да ходят например в Индия?

Относно потопа, това явление е закономерност, когато се превърта на планетата или така наречената смяна на полюсите. Целият процес се случва за някакво си денонощие и това вече се е случвало. Който не е в течение, нека се запознае с „ефекта на Джанибеков“. Предлагаме ви видео, описващо този феномен и неговата връзка с цикличното превъртане на земята.


С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!

Добре е да се знае, че Земята е включена в определена последователност от циклични космически събития в Слънчевата система.
През 2008 година, човечеството имаше удоволствието да наблюдава фактическите последствия от това събитие (превъртане) в пределите на слънчевата система. Точно според правилото на Джанибеков се преобърнал спътникът на Юпитер – Европа. Това не е някакво безформено парче скала, а планета със сходни характеристики на Земята, вярно по-малка и покрита с дебел слой лед. Астрономите имали честта да наблюдават това събитие. Очевидно е, че това събитие не е заинтересувало никого, освен тесните специалисти. Ето описание на самото събитие:

„Учените от Калифорнийския университет (University of California) и Института Карнрги (Carnegie Institution) утвърждават, че кривите, дъгообразни вдлъбнатини на спътника на Юпитер – Европа, се явяват следствие от промяната на положението на полюсите, тоест тяхното изместване с 90 градуса. Причината за превъртането станал вътрешният океан от течна вода, който е вероятно да се обитава от живи организми, предполагат астрономите и астробиолозите.

Група от изследователи, начело с Исаму Матсуяма (Isamu Matsuyama) от университета Карнеги и неговите колеги Пол Шенк (Paul Schenk) и Фрэнсис Ниммо (Francis Nimmo), използвали изображения, получени от апаратите „Вояджър“, „Галилео“ и „Нови хоризонти“. Учените изучавали дъгообразните линии с дължина от 500 километра, имайки предвид, че радиусът на Европа е 1500 километра.

Изучавайки снимките, учените достигнали до извода, че оста на въртене на спътника променила своето положение на 80 градуса и преди това се е намирала само на 10 градуса от екватора. Според тях причината за тези промени станало увеличаването на дебелината на леда по полюсите на Европа. „въртящото тяло е толкова по-устойчиво, колкото по-далече е неговата маса от оста на въртене. В случая с Европа, удебеляването на ледената покривка довело до дисбаланс, което накарало оста на въртене да се преориентира в ново, по-стабилно положение“ – съобщава Исаму Матсуяма.

Такива промени в положението на магнитните полюси се наричат „истински превъртания на полюсите“. Съществуват също така и мними превъртания, когато се преместват тектоничните плочи спрямо оста на въртене, а самата ос остава неподвижна. Има свидетелства, че истинските превъртания на полюсите са се случвали на Земята, на Марс и на един от спътниците на Сатурн – Енцелад.

Изследването също така показва, че на Европа има течна вода под ледения слой, което се обсъжда още от 1971 година (статията на Джон Левис , Satellites of the Outer Planets: Their Physical and Chemical Nature). Учените предполагали, че под ледената обвивка на този спътник има огромен океан, който се образува благодарение на топлината, идваща от приливните сили, предизвикани от гравитацията на Юпитер. Присъствието на вода и относително високата температура дават основания за това, че в океана може да има живот.

„Нашето изследване дава независимо доказателство в полза на наличието на подповърхностен течен слой на Европа“, отбелязва Матсуяма.

Драги читатели, наблюдавайте внимателно събитията по света! Обещаната и предсказана криза в САЩ вече е факт. Разделението в елита им също е налице. Огромни проблеми с финансите – външният дълг. Учения по ликвидация на последствията от сеизмична активност са факт. Предупреждение на самия президент Обама за предстоящи колосални катаклизми, при това от трибуната на Белия Дом през 2016 са налице. Също наблюдаваме наченки на военно положение с постоянни учения, складиране на милиони празни гробове и много други. Информацията относно Йелоустоун от есента е засекретена.

Но истинският апокалипсис днес е в умовете на хората и наравно с цикличните климатични промени той, влече след себе си необратими последствия за цялата цивилизация. Ако хората се консолидират – ще успеят да преодолеят надигащите се събития. Ако не го направят…

Всеки сам решава дали да приеме или не информацията. Просто бъдете готови за немислимото. Ясно е, че всяка материя има край. Просто поразмишлявайте малко за хората, които някога са били до вас и сега ги няма. Тялото е временно, а Духът? Какво правим за Него всеки ден? Забелязваме ли Го изобщо или се юркаме подир прословутото „оцеляване“.

А Духът, тоест Личността има шанса още в този живот, не в някой друг, да достигне до нов етап в своята еволюция и това се казва ясно във всички религии, учения, всички мъдреци са разказвали за това! Нужно е само да вземем решение, да станем и да тръгнем в правилната посока. ИНСТРУМЕНТИТЕ вече са дадени. Не изпускайте последните спокойни мигове. Дай Боже да са повечко.

allatra_detail04

Коментари

окт 8, 2016 | Публикувано от в Статии